Sunday, June 4, 2017

SIRI SKOR MATEMATIK UPSR 2017

Alhamdulillah….

Semalam selesai lagi satu siri SKOR MATEMATIK UPSR 2017…..Semalam abam fokus pada Kertas 2. Full House juga lah…..ada pelajar baru dan ada pelajar lama….

Tak terkira berapa siri tahun ini abam dah buat, sebab semua topik UPSR, 12 topik abam dah cover dicampur dengan Kertas 1 dan Kertas 2……Kalau abam masih di Kolej Komuniti Ledang, mesti dah capai KPI abam dalam kursus pendek hehehe….. Alahai abam tak boleh move on lagi hehe….5 tahun tu di Kolej Komuniti Ledang haha…..Takpe, tempat baru pun best, cabaran lebih besar!!!!

Semalam abam sangat seronok mengajar adik-adik ini, walaupun dalam bulan puasa. Siap ada permintaan buat sampai petang, takut abam yang terbuka nanti, bercakap tidak henti-henti dari pagi. Terima kasih juga abam pada pelajar abam, Amsyar yang telah menolong abam dalam 3 siri, lepas ni kita boleh bekerjasama lagi….Kamu boleh latih kemahiran kamu mengurus kursus, berinteraksi dengan ibu bapa dan adik-adik darjah 6 dan dapat juga pendapatan hehe….

SKOR MATEMATIK ini abam akan teruskan sehingga adik-adik semua UPSR, lepas ini, abam akan membuat ulang kaji setiap bab dengan soalan-soalan lebih mencabar dan KBAT. Jika adik-adik semua nak sertai, jangan lupa like facebook Kelas Matematik Cikgu KJ untuk mengetahui perkembangan terkini.



 
 



Adik-adik boleh juga like semua channel Cikgu KJ

Page Facebook: Kelas Matematik Cikgu KJ
Instagram : kj_kun86
Facebook : Kj Kun
Wechat: kjkun86
Call / Whatsapp: 0176807564
Youtube: khairul johari


Nota:
1. Gigi akan kuning kerana makanan INI
2. Tengok video INI sebelum anda hendak beli kereta

No comments:

Post a Comment